Bastubodar

Köpa nya eller begagnade friggebodar som färdiga bastubodar eller bastubodar som byggsats på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man köpa bastubodar, förrådsbodar, gäststugor, friggebodar och timmerstugor på nätet.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av förrådsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, trädgårdsbodar, bastustugor och andra bodar. Man kan köpa monteringsfärdiga bastubodar som byggsats online på nätet av tex. Byggmax, K-rauta, Bauhaus, Jula, Coop och Bygghemma. Det är monteringsfärdiga bastubodar man köper som en byggsats. På sidan finns bilder på olika bastubodar från dessa företag. Tex. Bauhaus har olika bastubodar som bastu byggsats utomhus.

Friggebodar - Bastubodar

Ett av många företag som säljer friggebodar och bastubodar är träbyggarna. Nedan bild på bastubodar hämtade från deras sida. Om denna bastubod till vänster : Leveransbeskrivning bastustuga, timrad med knutbräda: Ytterväggar: Timmerprofil 45×145 timmer furu, timrad med knutbräda.Tak: Profilhyvlad gran 23×95, Takåsar 45×145. Golv: Golvbjälklar 34×120, Bärlina 45×95 T-imp, Trall 28×120 Brun T-imp. Fönster: 1 st 7×10, Öppningsbart Två-glas isolerruta. Dörr: 1 st Ytterdörr 9×19, 10°, två-glas isolerruta. Övrigt: 2 st Bastulavar i ljus asp. Foder utvändigt 17×95, Taklister. Bastubod till höger : Leveransbeskrivning bastustuga, timrad med knutbräda: Ytterväggar: Timmerprofil 45×145 timmer furu, timrad med knutbräda. Tak: Profilhyvlad gran 23×95, Takåsar 45×145. Underlagspapp med klisterkant. Golv: Golvbjälklar 34×120, Bärlina 45×95 T-imp, Trall 28×120 Brun T-imp. Fönster: 2 st 5×15, Öppningsbara Två-glas isolerruta. 1 st 15×4 Fast. Dörr: 1 st Panelklädd bastudörr med glasruta 7×19. Övrigt: Foder utvändigt 17×95, Taklister, 2 st Bastulavar i ljus asp. Köpa en bastubänk.

bastubodar bastubodar

Nedan till vänster en bastubod från Byggmax. Av Byggmax kan man köpa billiga friggebodar och bastubodar som byggsats och andra bodar tex. trädgårdsbodar, gäststugor, timmerstugor, redskapsbodar och lusthus. Om denna bastubod : Bastu Jussi elGillar du sköna bastubad och det härliga välbefinnandet efteråt, då kommer bastun Jussi att bli en återkommande favoritplats! Bastun kommer som omålad byggsats med allt du behöver för monteringen från golvbjälkslag och råspont på taket till fönster och dörrar. Bygglov kan behövas, se vad som gäller i din kommun. Takbeläggning ingår ej. Här hittar du bastufolie.

bastubodar

Du kan via nätet köpa nya och begagnade bastubodar. Begagnade bastubodar kan man köpa på blocket. Sök efter bastubodar till salu på blocket eller på andra annonssidor. En begagnad bastubod kan vara som en ny om man har lite tur. Att en bastubod är till salu kan tex. bero på att man inte längre behöver sin bastubod. Billiga nya bastubodar kan man köpa av Byggmax. Nedan bilder på bastubodar i trä hämtade från Byggmax hemsida.

bastubodar bastubodar

Om bastubodarna ovan : Bastubod till vänster : Folkbastun vedeldad från Polhus är en knuttimrad bastubyggnad på 8 kvm med 44 mm tjocka väggar och sadeltak. Folkbastun är enkel, men ger ändå en fullgod bastuupplevelse tack vare genomtänkt form och goda materialkvaliteter. Bastun består ett basturum, 4 kvm, samt ett omklädning/relaxrum, 4 kvm, samt altan under tak. Bastun levereras med bastulavar och en vedeldad bastuugn med Kota skorsten, Narvi golvskyddsplåt, väggskyddsplåt och värmesköld samt bastulavar med 2 sittplan och 40 kg bastusten. Bastun har öppningsbart spröjsat fönster. Relaxrummet har dörr med spröjsat fönster. Förrådsbod till höger : Bastu Risto elektrisk från Polhus är en knuttimrad bastubyggnad på 8 kvm med 70 mm tjocka väggar och pulpettak. Bastu Risto är enkel, men ger ändå en riktigt lyxig känsla tack vare bastuns stora panoramafönster. Bastun består ett basturum, 4 kvm, och ett omklädning/relaxrum, 4 kvm, samt altan, 7 kvm.Bastun levereras med bastulavar och ett elektriskt 9 kW bastuaggregat med 40 kg bastusten. Bastun har två stora panoramafönster av härdat isolerglas från golv till tak. Relaxrummet har ett mindre öppningsbart isolerglasfönster.

Ett stort företag som endast finns på nätet är Bygghemma. Bygghemma har ett stort utbud av bodar av olika slag som trädgårdsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, timmersugor, gäststugor, lusthus, redskapsbodar, vedbodar, utedass, förrådsbodar och andra bodar i trä och plåt. Nedan bilder på 2 av deras förrådsbodar. De förrådsbodar som de säljer är monteringsfärdiga förrådsbodar som levereras som byggsats. Under bilderna kan man i texten läsa om dessa friggebodar.

förrådsbodar förrådsbodar

Om dessa förrådsbodar ovan. Om den vänstra friggeboden : Jabos minsta friggebod levereras med färdigspikade stommar, svansjöpanel och färdiga gavelspetsar. Panelen spikar du själv upp i samband med monteringen. Smart paketerat för smidig transport. Om den vänstra förrådsboden : Friggeboden Mia fyller verkligen sin funktion med bra möjligheter som löser dina förvaringsproblem. Det är det smarta förvaringsutrymmet med de stora möjligheterna. En perfekt yta som förvarar det mesta, allt från trädgårdsredskap, krukor, blomjord, frö, blomkrukor och grillkol.

Nedan en av de bastubodar som Sorsele stugan säljer. Om denna bastubod : En 15m2 bastustuga med stor relax/omklädningsdel på 10m2 som även kan nyttjas som extra sovstuga och en 5m2 bastudel. Infrästa tätningslister i gummi är standard på dörr. Infräst spår och tätningslist till knutar och spont är standard. Takutskjut över dörr 1,05 m är standard. Egen fönstertillverkning. Virket är av tålig senvuxen fura väl dimensionerat 100% norrländskt.

bastubodar

Alternativ till monteringsfärdiga bastubodar är att själv bygga en bastubod. Av samma företag som man kan köpa billiga bastubodar som byggsats kan man också köpa billiga byggvaror för att själv bygga en bastubod. Många av de stora företagen som tex. Bauhaus och Byggmax köper in sina bastubodar från samma tillverkare men det betyder inte att de har samma priser pga olika saker, tex. kan ett av företagen köra en kampanj på bastubodar vilket betyder att man ska besöka flera innan man köper sin bastubod.

Köpa billiga bastubodar online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer bastubodar som byggsats online på nätet samt andra bodar som tex. trädgårdsskjul, timmersugor, gäststugor, friggebodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar och utedass i trä eller plåt.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Coop Sorselestugan K-rauta

Bastubodar

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billiga friggebodar och bastubodar. Besök de stora företagen för att kunna köpa en billig färdig bastu.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus