Förrådsbodar

Köpa nya eller begagnade förrådsbodar i trä och plåt som byggsats på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man köpa förrådsbodar eller förrådsbod i trä och plåt på nätet.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av förrådsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, trädgårdsbodar, vedbodar, utedass och andra bodar i trä och plåt. Man kan köpa monteringsfärdiga förrådsbodar som byggsats online på nätet av tex. Byggmax, K-rauta, Bauhaus, Jula, Coop och Bygghemma. Det är monteringsfärdiga förrådsbodar man köper som en byggsats. På sidan finns bilder på olika förrådsbodar från dessa företag.


Billiga förrådsbodar

Ett av många företag som säljer billiga förrådsbodar är k-rauta. Nedan bild på billiga förrådsbodar hämtade från deras sida. Om denna förrådsbod till vänster : Timmerförråd Jabo 155 är ett knuttimrat förråd med oisolerad dubbeldörr. Förrådet har ett litet fönster av plexiglas för att ge ljusinsläpp. Golv av råspont medföljer. 7,6 m². Om förrådsboden till höger : En praktisk liten förrådsbod som är tillverkat av robust och väderbeständigt material. Lätt att montera. Grå med vita knutar. Mått: B 130 x D 192 x H 198 cm. Om cykelupphängning och här kan du köpa förrådshyllor.

förrådsbodar förrådsbodar

Nedan till vänster en förrådsbod som kan benämnas redskapsbod från Bauhaus. Av Bauhaus kan man köpa billiga förrådsbodar av olika typer tex. trädgårdsbodar, friggebodar, redskapsbodar och lusthus. Om denna förrådsbod : När det är ont om plats, visar vår förrådsbod sin potential. I trädgården eller i garaget, på uteplatsen eller på balkongen är det enkelt att organisera och lagra dina verktyg utan att det tar för mycket plats. Med Biohort förrådsbod kan du lagra dina trädgårdsredskap, verktyg, leksaker och andra liknande föremål på ett säkert sätt och skydda dem mot väder och stöld. Med sitt kompakta mått och eleganta design smälter den harmoniskt in i sin omgivning. Aluminium bottenram och aluminium bottenplatta som tillbehör.

förrådsbodar

Du kan via nätet köpa nya och begagnade förrådsbodar i trä och plåt. Begagnade förrådsbodar kan man köpa på blocket. Sök efter förrådsbodar till salu på blocket eller på andra annonssidor. En begagnad förrådsbod i trä eller plåt kan vara som en ny om man har lite tur. Att en förrådsbod är till salu kan tex. bero på att man inte längre behöver sin förrådsbod genom att man ändrat i trädgården vilket kräver mindre trädgårdsredskap mm. Billiga nya förrådsbodar kan man köpa av Byggmax. Nedan bilder på förrådsbodar i trä hämtade från Byggmax hemsida.

förrådsbodar förrådsbodar

Om förrådsbodarna ovan : Förrådsbod till vänster : Förrådsbod Jane är ett smart litet förvaringsutrymme drygt 3 kvadratmeter som är perfekt för trädgårdsredskap, cyklarna, sportutrustningen eller vad du nu vill skydda från väder och vind. Dubbelporten gör det enkelt att komma in och ut, så att du lätt kan utnyttja hela förrådet. Förrådsbod Jane kommer som byggsats och monteras lätt av två personer på mindre än en dag! Bygglov behövs inte. Allt du behöver för monteringen kommer med leveransen. Förrådsboden levereras omålat. Förrådsbod till höger : Litet och smidigt redskapsskåp av tryckimpregnerat virke. Det här lilla skåpet är lämpligt för den som inte har så stor täppa, inte har så många redskap eller som extra förvaring för krukor och planteringstillbehör. Och det krävs inget bygglov för redskapsskåp eftersom det inte är en byggnad.

Ett stort företag som endast finns på nätet är Bygghemma. Bygghemma har ett stort utbud av bodar av olika slag som trädgårdsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar, utedass, förrådsbodar och andra bodar i trä och plast. Nedan bilder på 2 av deras förrådsbodar. De förrådsbodar som de säljer är monteringsfärdiga förrådsbodar som levereras som byggsats. Under bilderna kan man i texten läsa om dessa förrådsbodar.

förrådsbodar förrådsbodar

Om dessa förrådsbodar ovan. Om den vänstra förrådsboden : Jabos minsta förrådsbod levereras med färdigspikade stommar, svansjöpanel och färdiga gavelspetsar. Panelen spikar du själv upp i samband med monteringen. Smart paketerat för smidig transport. Om den vänstra förrådsboden : Förrådsboden Mia fyller verkligen sin funktion med bra möjligheter som löser dina förvaringsproblem. Det är det smarta förvaringsutrymmet med de stora möjligheterna. En perfekt yta som förvarar det mesta, allt från trädgårdsredskap, krukor, blomjord, frö, blomkrukor och grillkol.

Nedan en förrådsbod i plåt från Harald Nyborg. Om denna förrådsbod : Tillverkad av profilerad stålplåt med träutseende. Plåten är 100% galvaniserad och genomgått en ytbehandling som gör den nästan underhållsfri. Skjulet levereras med extra förstärkta dubbla skjutdörrar. Levereras i lättransporterad kartong, innehåller samtliga delar samt monteringsanvisningar.

förrådsbodar

Alternativ till monteringsfärdiga förrådsbodar är att själv bygga en förrådsbod i plåt eller i trä. Av samma företag som man kan köpa billiga förrådsbodar kan man också köpa billiga byggvaror för att själv bygga en förrådsbod. Många av de stora företagen som tex. Bauhaus och Byggmax köper in sina förrådsbodar från samma tillverkare men det betyder inte att de har samma priser pga olika saker, tex. kan ett av företagen köra en kampanj på förrådsbodar vilket betyder att man ska besöka flera innan man köper sin förrådsbod.

Köpa förrådsbodar online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer förrådsbodar som byggsats online på nätet samt andra bodar som tex. trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar och utedass i trä eller plåt.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Coop Sorselestugan K-rauta

Förrådsbodar

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billiga förrådsbodar i trä och plåt.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus