Friggebodar

Köpa nya eller begagnade friggebodar, färdiga eller friggebod som byggsats på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man köpa friggebodar, förrådsbodar, gäststugor och timmerstugor på nätet.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av förrådsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, trädgårdsbodar, vedbodar, utedass och andra bodar. Man kan köpa monteringsfärdiga friggebodar som byggsats online på nätet av tex. Byggmax, K-rauta, Bauhaus, Jula, Coop och Bygghemma. Det är monteringsfärdiga friggebodar man köper som en byggsats. På sidan finns bilder på olika friggebodar från dessa företag. Tex. Bauhaus har olika friggebod funkis 15m2 i sitt sortiment.

Friggebodar, förrådsbodar, gäststugor, timmerstugor

Ett av många företag som säljer billiga friggebodar är k-rauta. Nedan bild på billiga friggebodar hämtade från deras sida. Om denna friggebod till vänster : Stabil friggebod från Cello med måtten 4,2 x 3,5m av 28mm virke med rejäla glaspartier och ett öppningsbart fönster på sidan. Inkl. takpapp, spik, skruv, beslag, lås mm. Om friggeboden till höger : Stuga Visby 244 Funkis 15 m2. Visby 15 m2. Friggebod i funkisstil med färdiga väggsektioner av stående funkispanel. Levereras med ett fast fönster 60x180 cm, samt en dörr 90x190 cm. Handtag, lås, spik och skruv ingår ej. Om dörrtak.

friggebodar friggebodar

Nedan till vänster en friggebod som kan benämnas redskapsbod från Bauhaus. Av Bauhaus kan man köpa billiga friggebodar av olika typer tex. trädgårdsbodar, gäststugor, timmerstugor, redskapsbodar och lusthus. Om denna friggebod : När det är ont om plats, visar vår friggebod sin potential. I trädgården eller i garaget, på uteplatsen eller på balkongen är det enkelt att organisera och lagra dina verktyg utan att det tar för mycket plats. Med Biohort friggebod kan du lagra dina trädgårdsredskap, verktyg, leksaker och andra liknande föremål på ett säkert sätt och skydda dem mot väder och stöld. Med sitt kompakta mått och eleganta design smälter den harmoniskt in i sin omgivning. Aluminium bottenram och aluminium bottenplatta som tillbehör. Du kanske söker efter en begagnade friggebod som säljes, besök blocket för att hitta begagnade friggebodar till salu.

friggebodar

Du kan via nätet köpa nya och begagnade friggebodar i trä och plåt. Begagnade begagnade friggebodar till salu kan man köpa på blocket. Sök efter friggebodar till salu på blocket eller på andra annonssidor. En begagnad friggebod i trä eller plåt kan vara som en ny om man har lite tur. Att en friggebod är till salu kan tex. bero på att man inte längre behöver sin friggebod genom att man ändrat i trädgården vilket kräver mindre trädgårdsredskap mm. Billiga nya friggebodar kan man köpa av Byggmax. Nedan bilder på friggebodar i trä hämtade från Byggmax hemsida.

friggebodar friggebodar

Om friggebodarna ovan : Friggebod till vänster : friggebod Jane är ett smart litet förvaringsutrymme drygt 3 kvadratmeter som är perfekt för trädgårdsredskap, cyklarna, sportutrustningen eller vad du nu vill skydda från väder och vind. Dubbelporten gör det enkelt att komma in och ut, så att du lätt kan utnyttja hela förrådet. Friggebod Jane kommer som byggsats och monteras lätt av två personer på mindre än en dag! Bygglov behövs inte. Allt du behöver för monteringen kommer med leveransen. friggeboden levereras omålat. Förrådsbod till höger : Litet och smidigt redskapsskåp av tryckimpregnerat virke. Det här lilla skåpet är lämpligt för den som inte har så stor täppa, inte har så många redskap eller som extra förvaring för krukor och planteringstillbehör. Och det krävs inget bygglov för redskapsskåp eftersom det inte är en byggnad.

Ett stort företag som endast finns på nätet är Bygghemma. Bygghemma har ett stort utbud av bodar av olika slag som trädgårdsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, timmersugor, gäststugor, lusthus, redskapsbodar, vedbodar, utedass, förrådsbodar och andra bodar i trä och plåt. Nedan bilder på 2 av deras förrådsbodar. De förrådsbodar som de säljer är monteringsfärdiga förrådsbodar som levereras som byggsats. Under bilderna kan man i texten läsa om dessa friggebodar.

friggebodar friggebodar

Om dessa friggebodar ovan. Om den vänstra friggeboden : Jabos minsta friggebod levereras med färdigspikade stommar, svansjöpanel och färdiga gavelspetsar. Panelen spikar du själv upp i samband med monteringen. Smart paketerat för smidig transport. Om den vänstra förrådsboden : Friggeboden Mia fyller verkligen sin funktion med bra möjligheter som löser dina förvaringsproblem. Det är det smarta förvaringsutrymmet med de stora möjligheterna. En perfekt yta som förvarar det mesta, allt från trädgårdsredskap, krukor, blomjord, frö, blomkrukor och grillkol.

Nedan en friggebod i plåt från Harald Nyborg. Om denna friggebod : Tillverkad av profilerad stålplåt med träutseende. Plåten är 100% galvaniserad och genomgått en ytbehandling som gör den nästan underhållsfri. Skjulet levereras med extra förstärkta dubbla skjutdörrar. Levereras i lättransporterad kartong, innehåller samtliga delar samt monteringsanvisningar.

friggebodar

Alternativ till monteringsfärdiga friggebodar som byggsats är att själv bygga en förrådsbod i plåt eller i trä. Av samma företag som man kan köpa billiga friggebodar kan man också köpa billiga byggvaror för att själv bygga en friggebod. Många av de stora företagen som tex. Bauhaus och Byggmax köper in sina friggebodar från samma tillverkare men det betyder inte att de har samma priser pga olika saker, tex. kan ett av företagen köra en kampanj på friggebodar vilket betyder att man ska besöka flera innan man köper sin friggebod.

Köpa billiga friggebodar online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer friggebodar som byggsats online på nätet samt andra bodar som tex. trädgårdsskjul, timmersugor, gäststugor, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar och utedass i trä eller plåt.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Coop Sorselestugan K-rauta

Friggebodar

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billiga friggebodar i trä och plåt som byggsats eller hitta begagnade friggebodar till salu.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus