Lekstugor

Köpa nya eller begagnade lekstugor som färdiga eller som byggsats på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Ovan kan man köpa bastubodar, förrådsbodar, gäststugor, friggebodar, lekstugor och timmerstugor på nätet.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av lekstugor, förrådsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, trädgårdsbodar, bastubodar och andra bodar. Man kan köpa monteringsfärdiga lekstugor som byggsats online på nätet av tex. Byggmax, K-rauta, Bauhaus, Jula, Coop och Bygghemma. Det är monteringsfärdiga lekstugor man köper som en byggsats. På sidan finns bilder på olika lekstugor från dessa företag. Tex. Bauhaus har olika lekstugor i trä som byggsats.

Billiga lekstugor

Ett av många företag som säljer billiga lekstugor är Byggmax. Nedan bild på lekstugor hämtade från deras sida. Om denna billiga lekstuga till vänster : Lekstuga Linus. Lekstugan Linus (tidigare Tim) är den perfekta lekstugan till barnen. Lekstugan har en fin liten altan som ger barnen en känsla av deras eget hus. Stugan är lätt att bygga ihop och levereras som en komplett byggsats med altan. På en dag hinner du bygga ihop lekstugan och blir familjens egna hemmasnickare! Stugan levereras obehandlad och är tillverkad av gran av hög kvalitet. Den har en barnvänlig konstruktion med fönster av plexiglas för barnen säkerhet. Om lekstugan till höger : Lekstuga KajsaLekstugan Kajsa är den snabba lösningen för den som gärna vill bygga en lekstuga till barnen, men inte kan eller har tid att bygga av lösvirke. Byggsatsen är så enkel att barnen kan vara med både att bygga och att måla den. Lättmonterad och stabil lekstuga med varanda som får byggas inom reglerna för friggebod. När barnen vuxit ur stugan kan den lätt flyttas till nya små användare. Eller så får den göra ny nytta som ett litet trädgårdsförråd.

lekstugor lekstugor

Nedan till vänster en lekstuga från Bauhaus. Av Bauhaus kan man köpa billiga lekstugor och andra bodar av olika typer tex. trädgårdsbodar, gäststugor, timmerstugor, redskapsbodar, friggebodar och lusthus. Om denna lekstuga : Jungle Gym "Lekstuga", komplett inkl. träpaket. Komplett "Gör det själv"-paket, inkl. utförlig monteringsanvisning, med allt vad som behövs för att sätta samman lektornet. Levereras inkl. tryckimpregnerad tall som är fri från krom och arsenik, hyvlad på 4 sidor, och med rundade kanter i dimensionerna: stolpar 68 x 68 mm, reglar 34 x 58 mm och brädor 16 x 95 mm.

lekstugor

Du kan via nätet köpa nya och begagnade lekstugor. Begagnade lekstugor kan man köpa på blocket. Sök efter lekstugor till salu på blocket eller på andra annonssidor. En begagnad lekstuga kan vara som en ny om man har lite tur. Att en lekstuga är till salu kan tex. bero på att man inte längre behöver sin lekstuga genom att tex. barnen vuxit ifrån den. Billiga nya lekstugor kan man köpa av Skånska Byggvaror. Nedan bilder på lekstugor i trä hämtade från Skånska Byggvarors hemsida.

lekstugor lekstugor

Om dessa lekstugor ovan : Lekstuga till vänster : Lekstugan Viktor blir nog barnens nya favoritplats! Lekstugan är obehandlad och måste grundoljas, grund- och täckmålas innan användning.Levereras i byggsatser som du själv monterar med hjälp av utförliga monteringsanvisningar. Lekstugan rekommenderas att vara placerad på ett fundament som är nedgrävt till frostfritt djup ex. egen gjutning eller på nedgrävda plintar. Lekstuga Viktor är inte snözon klassad, håll därför taket rent från större mängder snö. Lekstuga Viktor är för barn upp till 50 kg och max 6 st barn samtidigt. Lekstugan till höger : Lekstugan Emil blir nog barnens nya favoritplats! Lekstugan är obehandlad och måste grundoljas, grund- och täckmålas innan användning. Levereras i byggsatser som du själv monterar med hjälp av utförliga monteringsanvisningar. Lekstugan rekommenderas att vara placerad på ett fundament som är nedgrävt till frostfritt djup ex. egen gjutning eller på nedgrävda plintar. Lekstugan Emil är inte snözon klassad, håll därför taket rent från större mängder snö. Lekstugan Emil är för barn upp till 50 kg och max 6 st barn samtidigt.

Ett stort företag som endast finns på nätet är Bygghemma. Bygghemma har ett stort utbud av bodar av olika slag som lekstugor, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, timmersugor, gäststugor, lusthus, redskapsbodar, vedbodar, utedass, förrådsbodar och andra bodar i trä och plåt. Nedan bilder på 2 av deras lekstugor. De lekstugor som de säljer är monteringsfärdiga lekstugor som levereras som byggsats. Under bilderna kan man i texten läsa om dessa lekstugor.

lekstugor lekstugor

Om dessa lekstugor ovan. Om den vänstra lekstugan : Lekstuga Jabo Happy Mini 3,6 m² är en lekstuga på 3,6 m² som är utrustad med kiosklucka. Levereras i byggsats för eget montage. Spik för montering och ventilgaller ingår. Levereras obehandlad. Om den högra lekstugan : Lekstuga Jabo Happy Maxi 7,2 m² en stor lekstuga på 7,2 m² med två rum och en kiosklucka. Levereras i byggsats för eget montage. Spik för montering och ventilgaller ingår. Levereras obehandlad.

Nedan en lekstuga i plast från Harald Nyborg. Om denna lekstuga : Med många trevliga detaljer. Mått: H. 115 x B. 130 x D. 109 cm. Rekommenderad ålder från 2 år. Maximal belastning: 25 kg

lekstugor

Alternativ till monteringsfärdiga lekstugor är att själv bygga en lekstuga i plåt eller i trä. Av samma företag som man kan köpa billiga lekstugor kan man också köpa billiga byggvaror för att själv bygga en lekstuga. Många av de stora företagen som tex. Bauhaus och Byggmax köper in sina lekstugor från samma tillverkare men det betyder inte att de har samma priser pga olika saker, tex. kan ett av företagen köra en kampanj på lekstugor vilket betyder att man ska besöka flera innan man köper sin lekstuga.

Köpa billiga lekstugor online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer lekstugor som byggsats online på nätet samt andra bodar som tex. trädgårdsskjul, timmersugor, gäststugor, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar och utedass i trä eller plåt.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Coop Sorselestugan K-rauta

Lekstugor

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billiga friggebodar och lekstugor.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus