Utedass

Köpa utedass som byggsats eller själv efter ritning bygga utedass.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man köpa ett utedass eller byggmaterial för att själv bygga utedass.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av redskapsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, trädgårdsbodar, vedbodar, utedass och andra bodar i trä och plåt. Man kan köpa monteringsfärdiga utedass som byggsats online på nätet av tex. Byggmax, Harald Nyborg, Bauhaus, Jula, Coop och Bygghemma. Det är monteringsfärdiga utedass man köper som en byggsats. På sidan finns bilder på olika utedass från dessa företag.


Utedass

Ett av många företag som säljer billiga utedass är Jula. Nedan bilder på billiga utedass som byggsats hämtad från deras sida. Om det vänstra utedasset : Det är något idylliskt och stämningsfullt med ett klassiskt utedass. Vårt utedass är ritat i traditionell stil och kommer att pryda sin plats vid torpet eller sommarstugan. Utedasset har en enkel och stabil konstruktion av knuttimmer med delad dörr. Allt du behöver för monteringen kommer med leveransen. Utedasset levereras omålat. Bygglov behövs inte. Om det högra utedasset : Utedass Ecoteco från Polhus är äntligen en helt färdig lösning på sommarhusets toalettproblem. Känns det gamla utedasset lite otrevligt och en vattentoa som är mindre miljöanpassad för dyr Då är Ecoteco det perfekta alternativet med sin komposterande anläggning. Det lilla utedasset levereras i färdiga byggelement och går fort att bygga upp. Effektiv ventilation för att hålla toalettutrymmet luktfritt. Tömning och annan skötsel sköts enkelt från utsidan. Dörren är en stalldörr som kan öppnas bara upptill eller helt. Den har ett litet fönster för ljus.

utedass utedass

Nedan till vänster ett utedass från Bauhaus. Av Bauhaus kan man köpa billiga utedass som byggsats och andra bodar av olika typer tex. trädgårdsbodar, friggebodar, förrådsbodar och lusthus. Om detta utedass : Lillevilla-paket innehåller en komplett leverans av trädelar samt beslag. Stugans råmaterial är tätfibrigt barrträ, som är ugnstorkat. Det timmer som används i produkterna är en ren naturprodukt som är obehandlad, förutom golvbrädorna till terrasser, som behandlats med ett träskyddsmedel.

utedass

Antingen köper man ett utedass som byggsats och monterar ihop eller så kan man bygga ett utedass från lösvirke mm. Byggmaterial och annat till att bygga utedass kan man köpa billigt av tex. Byggmax och Bygghemma. På sidorna Vi i villa eller Din byggare kan man hitta ritning på att bygga utedass. Nedan bilder på utedass som byggsats hämtade från Bygghemmas hemsida.

utedass utedass

Om utedasset till vänster ovan : Levereras omålad i byggsats med det du behöver för att sätta ihop ditt eget utedass. Från golvbjälkslag till råspont på taket, inklusive dörr. Ytbeläggningen som takpapp, shingel eller takplåt ingår ej. Alla Polhus produkter är enkla att montera. Om utedasset till höger ovan : Levereras omålad i byggsats med det du behöver för att sätta ihop ditt eget utedass. Från golvbjälkslag till råspont på taket, inklusive dörr. Ytbeläggningen som takpapp, shingel eller takplåt ingår ej. Alla Polhus produkter är enkla att montera. Ecoteco behållaren ingår ej (väljs som tillbehör till Ecoteco utedasset).

Ett stort företag som endast finns på nätet är Bygghemma. Bygghemma har ett stort utbud av bodar av olika slag som trädgårdsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar, utedass och andra bodar i trä och plast. Nedan bilder på 2 av deras redskapsbodar. De redskapsbodar som de säljer är monteringsfärdiga redskapsbodar som levereras som byggsats. Under bilderna kan man i texten läsa om dessa trädgårdsbodar.

trädgårdsbod trädgårdsbod

Om dessa trädgårdsbodar ovan. Om den vänstra redskapsboden : Jabos minsta redskapsbod levereras med färdigspikade stommar, svansjöpanel och färdiga gavelspetsar. Panelen spikar du själv upp i samband med monteringen. Smart paketerat för smidig transport. Om den vänstra redskapsboden : Redskapsboden Mia fyller verkligen sin funktion med bra möjligheter som löser dina förvaringsproblem. Det är det smarta förvaringsutrymmet med de stora möjligheterna. En perfekt yta som förvarar det mesta, allt från trädgårdsredskap, krukor, blomjord, frö, blomkrukor och grillkol.

Nedan en redskapsbod i plåt från Harald Nyborg. Om denna redskapsbod : Tillverkad av profilerad stålplåt med träutseende. Plåten är 100% galvaniserad och genomgått en ytbehandling som gör den nästan underhållsfri. Skjulet levereras med extra förstärkta dubbla skjutdörrar. Levereras i lättransporterad kartong, innehåller samtliga delar samt monteringsanvisningar.

redskapsbodar

Alternativ till monteringsfärdiga redskapsbodar är att själv bygga en redskapsbod i plåt eller i trä. Av samma företag som man kan köpa billiga redskapsbodar kan man också köpa billiga byggvaror för att själv bygga en redskapsbod. Många av de stora företagen som tex. Bauhaus och Byggmax köper in sina redskapsbodar från samma tillverkare men det betyder inte att de har samma priser pga olika saker, tex. kan ett av företagen köra en kampanj på redskapsbodar vilket betyder att man ska besöka flera innan man köper sin redskapsbod.

Köpa utedass som byggsats online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer trädgårdsbodar som byggsats online på nätet samt andra bodar som tex. trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar och utedass i trä eller plåt.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Coop Sorselestugan K-rauta

Utedass

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billiga utedass som byggsats.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus