Bastubänk

Köpa en billig och snygg bastubänk online på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man hitta tips på olika billiga och snygga bastubänkar på nätet.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av bastubänkar online på nätet. Om du funderar på att själv bygga en bastubänk så kan du också via en del av dessa butiker köpa lämpligt byggmaterial för detta. Några företag där man kan köpa en bastubänk är Byggmax, Bauhasu, Bauhaus, Jula, Ikea, K-rauta och Bygghemma. Besök deras hemsidor för att jämföra priser och utbud av olika bastubänkar.

Billig bastubänk

Ett företag som säljer allt från bastubodar till tillbehör till bastu som bastuaggregat och bastubänk är Buahaus. De har också en hel del olika byggvaror att sälja till den som själv tänker bygga en bastubänk. Nedan bilder på två bastubänkar hämtade från deras hemsida. Besök deras sida för att läsa mera om dessa bastubänkar som tex. mått och material.

bastubänk bastubänk

Besök ett företag som heter Bastupunkten som tillverkar och säljer en hel bastutillbehör som en bastubänk. Nedan till vänster en bastubänk hämtad från deras hemsida. Om denna bänk : Bastubänk med tvärmonterade brädor. Priser avser bastubänk på bild i asp med mått 400 x 1200 mm eller mindre, höjd ca 450 mm, tillverkas enligt önskemål. Bastupallar som används att sitta eller ligga på, tillverkas i valfri bredd, längd upp till 2000 mm eller på begäran, ställbara fötter i halkfri gummi, glappfri och mycket stadig. Bredd och höjd kan ändras plus minus 50 mm utan prisförändring, längd kan minskas. Tillverkas av Bastupunkten, monterad med mestadels osynliga rostfria skruvar och limmad på utsatta ställen, fungerar därför bra i den offentliga bastun.

bastubänk

Ett stort och välkänt företag är K-rauta som säljer bastubodar, bastuaggregat, bastubänk och andra tillbehör till bastu samt byggmaterial av olika slag för den som tänker bygga en bastubänk på egen hand. Nedan bilder hämtade från deras hemsida. Om den vänstra bilden : I en bastu får av naturliga skäl inga kemikalier förekomma. Fukt och temperaturväxlingar innebär att rörelser i träets egenskaper sätts på prov. Därför är Moelvens produkter för bastu särskilt utvalda. Om den högra bilden : Klassisk bastupanel från Moelven av gran. Säljs inplastade i paket om 10 st. brädor.

bastubänk bastubänk

Köpa bastubänk online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer möbler som bänkar att använda till olika ändamål. Av något av nedanstående företag kan du säkert köpa en snygg och billig bastubänk.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Bastupunkten Ikea K-rauta

Bastubänk

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa en snygg och billig bastubänk, hitta bilder på bastubänkar som kan fungera som tips och inspiration om du själv tänker bygga en bastubänk.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus