Vedbodar

Köpa nya eller begagnade vedbodar i trä och plåt som vedbod som byggsats eller färdig vedbod på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man köpa en vedbod eller ett vedskjul i trä och plåt.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av vedbodar, vedförråd och vedskjul och andra bodar i trä och plåt. Man kan köpa monteringsfärdiga vedbodar som byggsats online på nätet av tex. Byggmax, Harald Nyborg, Bauhaus, Jula, Coop och Bygghemma. Det är monteringsfärdiga vedbodar man köper som en byggsats. Du kan också köpa byggmaterial för att själv bygga vedbod i trä eller plåt. På nätet kan man hitta ritning på att bygga en vedbod eller ett vedskjul. Billigt vedskjul kan man köpa av Jula och Bauhaus.

Billiga vedbodar

Ett av många företag som säljer billiga vedbodar och vedskjul är Jula. Nedan bild på en billig vedbod byggsats hämtad från deras sida. Denna vedbod kan också användas som en trädgårdsbod, förrådsbod eller en redskapsbod. Om denna vedbod : Tillverkad av trä, dubbeldörrar med skjutreglar. Krokar och två löstagbara hyllor. Förutom att köpa en billig vedbod eller vedskjul kan man köpa annat som har med trädgård att göra av Jula som tex. trädgårdsredskap, trädgårdsmaskiner, gräsfrö och trädgårdsgödsel. Bilden till höger gödsel man kan köpa av Jula.

Redskapsbodar trädgårdsgödsel

Av Bauhaus kan man köpa billiga vedbodar och vedskjul. Nedan till vänster en vedbod eller vedskjul från Bauhaus. Av Bauhaus kan man köpa billiga vedbodar, vedskjul, vedförråd och andra bodar som tex. trädgårdsbodar, friggebodar, förrådsbodar och lusthus. Om denna vedbod : Material av toppkvalitet: galvaniserad, polyamid emaljerad stålplåt, högkvalitativa aluminiumprofiler. Skruvar och gångjärn i rostfritt stål. Hög sidostabilitet tack vare stabil ram av aluminiumrör, hög snölast. Stort lagringsutrymme, vedlagring i två rader (längd ved: max 35 cm). Integrerad takränna på framsidan. Flexibla användningsområde. Många varianter för utbyggnad. Enkel montage tack vare illustrerad monteringsanvisning. Köpa en vedställning.

vedbodar

Vedbodar kan man antingen bygga själv från löst material, trä och plåt eller så kan man köpa vedbodar och vedskjul som byggsats som man monterar ihop. Billiga monteringsfärdiga vedbodar kan man köpa av Byggmax. Nedan bilder på vedbodar som byggsats hämtade från Byggmax hemsida. Om den vänstra vedboden : Praktisk vedbod från Byggmax med skyddat uteutrymme av hög kvalitet från Trähuset. Vedboden har pulpettak och själva boddelen är 4 kvm och resterande taktäckt utrymme har inget golv, men två skyddande väggar. Vedboden kan användas som redskapsbod medan den skyddade uteplatsen är perfekt för vedupplag. Huset levereras med varmförrådsdörr 18°, 80x185 cm, med spröjsat isolerglas och ett öppningsbart fönster, 50x50 cm, med spröjsat isolerglas. Om den högra vedboden : Förråd Garden är en smart lösning för dig som behöver lite mer utrymme. Här kan du förvara dina trädgårdsredskap, barnens leksaker eller vad du nu vill skydda från väder och vind tex ved.

vedbodar vedbodar

Ett stort företag som endast finns på nätet är Bygghemma. Bygghemma har ett stort utbud av bodar av olika slag som trädgårdsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar, vedskjul utedass och andra bodar i trä och plast. Nedan bilder på 2 av deras förrådsbodar som också kan användas till vedbodar som de säljer är monteringsfärdiga bodar som levereras som byggsats. Under bilderna kan man i texten läsa om dessa förrådsbodar.

vedbodar vedbodar

Om dessa förrådsbodar ovan. Om den vänstra förrådsboden : Detta förråd med utstickande tak där det bildas ett extra utrymme på 3,5 kvadratmeter. Detta utrymme är perfekt lämpat för ved eller cykelförvaring med mera. Om den högra förrådsboden : Jabos minsta Svenstorpsförråd levereras med färdigspikade stommar, svansjöpanel och färdiga gavelspetsar. Panelen spikar du själv upp i samband med monteringen. Smart paketerat för smidig transport.

Alternativ till att köpa en färdig vedbod eller vedskjul som byggsats kan vara att bygga en vedbod eller vedskjul med lösvirke. På sidan Vi i villa kan man läsa sig till hur man kan bygga en vedbod, vedförråd eller vedskjul. Här finns instruktion och ritning på att bygga en vedbod. Bilden nedan till vänster är hämtad från deras sida.

bygga vedbod

Alternativ till monteringsfärdiga vedbodar, vedförråd och vedskjul som byggsats är att själv bygga en vedbod, vedförråd och vedskjul i plåt eller i trä. Av samma företag som man kan köpa billiga vedbodar kan man också köpa billiga byggvaror för att själv bygga en vedbod. Många av de stora företagen som tex. Bauhaus och Byggmax köper in sina vedbodar från samma tillverkare men det betyder inte att de har samma priser pga olika saker, tex. kan ett av företagen köra en kampanj på vedbodar vilket betyder att man ska besöka flera innan man köper sin vedbod.

Köpa vedbodar online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer förrådsbodar och vedbodar som byggsats online på nätet samt andra bodar som tex. trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar och utedass i trä eller plåt. Av tex. Jula och Bauhaus kan man köpa ett billigt vedskjul som byggsats.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Coop Sorselestugan K-rauta

Vedbodar

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billiga vedbodar i trä och plåt. Av Bauhaus och Byggmax kan man köpa en billig vedbod som byggsats.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus