Vedställning

Köpa en billig vedställning till inomhus eller utomhus online nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man hitta bilder och inspiration för att köpa en vedställning eller ett vedställ.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av vedförvaring inomhus och utomhus som kan vara en vedställning eller ett vedställ. Besök stora företag Biltema, Jula, Clas Ohlson för att kunna köpa en billig vedställning och andra billiga saker som har med vedhantering att göra. Är man lite händig och har de verktyg som krävs så kan man själv bygga en vedställning eller vedställ att använda inomhus eller utomhus.


Billig vedställning

Ett av många företag som säljer billig vedställning och andra saker till vedhantering tex. vedklyv är Jula. Nedan bilder på en vedställning hämtade från deras sida. Detta är en stabil vedförvaring tillverkad av pulverlackerad stålkonstruktion vilken kan användas inomhus eller utomhus. Besök Jula för att se deras sortiment av vedställningar och vedställ.

vedställning vedställning

En butik man hittar på nätet är stala.se. Bilden nedan till vänster en vedställning från deras hemsida : Om denna ställning : Vedställ för inne- och utebruk. Förvara eller mellanlagra veden snyggt och tryggt både inomhus och utomhus. Vedstället är konstruerat så att vedklabbarna får luft och hålls torra. Den vågräta tvärslån hindrar veden från att ligga an mot marken medan gavlarna håller den stadigt på plats i sidled. Vedstället rymmer 360 liter.

vedställning

Ett företag på nätet som säljer kaminer och vedställningar är Harald Nyborg. Här kan man också köpa annat som kan behövas vid vedhantering tex. en vedklyv. Nedan bilder på vedställningsar hämtade från deras hemsida. Om den vänstra vedställningen : Vedställ att använda inomhus. Om den högra vedställningen : Vedställ med överdrag, för ved som är minst 35 cm lång. Mått stativ: H 122 x B 122 x D 35 cm. Mått överdrag: H 100 x B 122 x D 45 cm. Stativ: Powder coated stål. Överdrag: PE 150 g/m².

vedställning vedställning

Köpa vedställning online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer olika produkter till vedförvaring. Det kan allt ifrån en liten vedställning att använda inomhus till en vedbod.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Stala
Coop Biltema K-rauta

Vedställning

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billig vedställning och vedställ att använda inomhus och utomhus.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus