Lusthus

Köpa nytt eller begagnat lusthus som byggsats på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man köpa ett lusthus, växthus eller friggebod.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av redskapsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, trädgårdsbodar, vedbodar, utedass och andra bodar i trä och plåt. Man kan köpa monteringsfärdiga lusthus som byggsats online på nätet av tex. Byggmax, Harald Nyborg, Bauhaus, Jula, Coop och Bygghemma. Det är monteringsfärdiga lusthus man köper som en byggsats. På sidan finns bilder på olika lusthus från dessa företag.


Billiga lusthus

Ett av många företag som säljer billiga lusthus är Bauhaus. Nedan bilder på två lushus som säljes av Bauhaus. Om det vänstra lusthuset : Detta sexkantiga växthus har en spännande och elegant design. Hera har full stå- och planteringshöjd. Modellen 9000 levereras med dubbla skjutdörrar med handtag och lås. 3 stora ventilationsluckor på sidorna säkrar en optimal ventilation. Huset levereras som standard med 4 mm glas i hela skivor och 6 mm polykarbonatskivor till taket. Huset kan även användas som lusthus, volonjär eller uterum – ja, bara fantasin sätter gränsen. Om det högra lusthuset : Detta sexkantiga växthus har en spännande och elegant design. Hera har full stå- och planteringshöjd. Modellen 4500 levereras med skjutdörr med handtag, jalusiventilation och 3 mm glas. Huset kan även användas som lusthus, volonjär eller uterum – ja, bara fantasin sätter gränsen.

lusthus

Nedan till vänster en lusthus från Grästorpsstugan. Om detta lusthus : I Frankrike betraktar de lusthuset som trädgårdens lekfulla prydnad och ägarens stolthet. Det har vi haft i åtanke när vi konstruerat våra lusthus som byggsats, men vi har sett till att anpassa byggstilen till vårt klimat och våra behov. De vackra lusthusen Mona och Lisa kan bli din tillflykt i dagens stressiga tillvaro. Ett ställe där du kan koppla av ensam eller tillsammans med vänner en vacker sommardag. Alla deras lusthus levereras i byggsats.

lusthus

Du kan via nätet köpa nytt och begagnat lusthus. Begagnat lusthus kan man köpa på blocket. Sök efter lusthus som säljes på blocket eller på andra annonssidor. En begagnat lusthus kan vara som en ny om man har lite tur. Att ett lusthus är till salu kan tex. bero på att man inte längre behöver sitt lusthus. Billiga nya lusthus som byggsats kan man köpa av Skånska Byggvaror. Nedan bilder på lusthus från deras hemsida.

lusthus lusthus

Om lusthusen ovan : Lusthus till vänster : Ett härligt knuttimrat lusthus där man kan njuta under stora delar av året. Lusthuset är obehandlad och måste grundoljas, grund- och täckmålas innan användning.Levereras i byggsatser som du själv monterar med hjälp av utförliga monteringsanvisningar. Lusthuset rekommenderas att vara placerad på ett fundament som är nedgrävd till frostfritt djup ex. egen gjutning, nedgrävda plintar, block placerade på en korrekt anpassad yta. Lusthuset är inte snözon klassade, håll därför taket rent från större mängder snö. Lusthuset är tillverkat i gran. Lusthus till höger : Skaffa dig ett rum i det gröna med våra traditionellt utformade lusthus. Lusthuset är obehandlad och måste grundoljas, grund- och täckmålas innan användning. Lusthuset i byggsats som du själv monterar med hjälp av utförliga monteringsanvisningar. Lusthuset rekommenderas att vara placerad på ett fundament som är nedgrävd till frostfritt djup ex. egen gjutning, nedgrävda plintar, block placerade på en korrekt anpassad yta. Lusthuset är inte snözon klassade, håll därför taket rent från större mängder snö. Lusthuset är tillverkat i gran. Pardörr - 114 x 181 cm.

Nedan ett lusthus från Bygghemma. Om detta lusthus : Lusthus eller Paviljonger har funnits så länge vi har odlat våra trädgårdar. Paviljong Plus finns i flera utföranden och tillför den mysiga och romantiska atmosfär många vill ha i sin trädgård. Paviljong PLUS passar fint vid uteplatsen eller fristående i trädgården och när sommaren börjar blekna ger den ett fint skydd mot regn och dagg. Paviljong PLUS finns i sju olika modeller med öppna eller slutna sidor, beroende på hur skyddad du vill vara för väder och vind. Här med fyra sidor i glas samt dubbel skjutdörr samt trädekor vid tak och golv för en mer romantisk känsla. De kompletta paketen gör det enkelt att bygga en inspirerande fristad som passar perfekt för trevligt umgänge.

lusthus

Alternativ till monteringsfärdiga lusthus är att själv bygga ett lusthus i trä. Av samma företag som man kan köpa billiga lusthus kan man också köpa billiga byggvaror för att själv bygga ett lusthus. Många av de stora företagen som tex. Bauhaus och Byggmax köper in sina lusthus från samma tillverkare men det betyder inte att de har samma priser pga olika saker, tex. kan ett av företagen köra en kampanj på redskapsbodar vilket betyder att man ska besöka flera innan man köper sitt lusthus.

Köpa lusthus online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer trädgårdsbodar som byggsats online på nätet samt andra bodar som tex. trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar och utedass i trä eller plåt.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Coop Sorselestugan K-rauta

Lusthus

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billiga lusthus.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus