Redskapsbodar

Köpa nya eller begagnade redskapsbodar i trä och plåt som byggsats på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man köpa en redskapsbod eller ett redskapsskjul i trä och plåt.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av redskapsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, trädgårdsbodar, vedbodar, utedass och andra bodar i trä och plåt. Man kan köpa monteringsfärdiga redskapsbodar som byggsats online på nätet av tex. Byggmax, Harald Nyborg, Bauhaus, Jula, Coop och Bygghemma. Det är monteringsfärdiga redskapsbodar man köper som en byggsats. På sidan finns bilder på olika redskapsbodar från dessa företag. Besök Jula och Bauhaus för att köpa en billig redskapsbod.

Billiga redskapsbodar

Ett av många företag som säljer billiga redskapsbodar är Jula. Nedan bild på en billig redskapsbod från Jula hämtad från deras sida. Om denna redskapsbod : Tillverkad av trä, dubbeldörrar med skjutreglar. Krokar och två löstagbara hyllor. Förutom att köpa en billig redskapsbod av Jula kan man köpa annat som har med trädgård att göra av Jula som tex. trädgårdsredskap, trädgårdsmaskiner, gräsfrö och trädgårdsgödsel. Bilden till höger gödsel man kan köpa av Jula.

Redskapsbodar trädgårdsgödsel

Nedan till vänster en trädgårdsbod som kan benämnas redskapsbod från Bauhaus. Av Bauhaus kan man köpa billiga redskapsbodar av olika typer tex. trädgårdsbodar, friggebodar, förrådsbodar och lusthus. Om denna redskapsbod : När det är ont om plats, visar vår redskapsskod sin potential. I trädgården eller i garaget, på uteplatsen eller på balkongen är det enkelt att organisera och lagra dina verktyg utan att det tar för mycket plats. Med Biohort redskapsbod kan du lagra dina trädgårdsredskap, verktyg, leksaker och andra liknande föremål på ett säkert sätt och skydda dem mot väder och stöld. Med sitt kompakta mått och eleganta design smälter den harmoniskt in i sin omgivning. Aluminium bottenram och aluminium bottenplatta som tillbehör.

trädgårdsbodar

Du kan via nätet köpa nya och begagnade redskapsbodar i trä och plåt. Begagnade redskapsbodar kan man köpa på blocket. Sök efter redskapsbodar till salu på blocket eller på andra annonssidor. En begagnad redskapsbod i trä eller plåt kan vara som en ny om man har lite tur. Att en redskapsbodar är till salu kan tex. bero på att man inte längre behöver sin redskapsbod genom att man ändrat i trädgården vilket kräver mindre trädgårdsredskap mm. Billiga nya redskapsbodar kan man köpa av Byggmax. Nedan bilder på redskapsbodar i trä hämtade från Byggmax hemsida.

redskapsbodar redskapsbodar

Om redskapsbodarna ovan : Redskapsbod till vänster : Förrådsbod Jane är ett smart litet förvaringsutrymme drygt 3 kvadratmeter som är perfekt för trädgårdsredskap, cyklarna, sportutrustningen eller vad du nu vill skydda från väder och vind. Dubbelporten gör det enkelt att komma in och ut, så att du lätt kan utnyttja hela förrådet. Redskapsbod Jane kommer som byggsats och monteras lätt av två personer på mindre än en dag! Bygglov behövs inte. Allt du behöver för monteringen kommer med leveransen. Redskapsboden levereras omålat. Redskapsbod till höger : Litet och smidigt redskapsskåp av tryckimpregnerat virke. Det här lilla skåpet är lämpligt för den som inte har så stor täppa, inte har så många redskap eller som extra förvaring för krukor och planteringstillbehör. Och det krävs inget bygglov för redskapsskåp eftersom det inte är en byggnad.

Ett stort företag som endast finns på nätet är Bygghemma. Bygghemma har ett stort utbud av bodar av olika slag som trädgårdsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar, utedass och andra bodar i trä och plast. Nedan bilder på 2 av deras redskapsbodar. De redskapsbodar som de säljer är monteringsfärdiga redskapsbodar som levereras som byggsats. Under bilderna kan man i texten läsa om dessa trädgårdsbodar.

trädgårdsbod trädgårdsbod

Om dessa redskapsbodar ovan. Om den vänstra redskapsboden : Jabos minsta redskapsbod levereras med färdigspikade stommar, svansjöpanel och färdiga gavelspetsar. Panelen spikar du själv upp i samband med monteringen. Smart paketerat för smidig transport. Om den vänstra redskapsboden : Redskapsboden Mia fyller verkligen sin funktion med bra möjligheter som löser dina förvaringsproblem. Det är det smarta förvaringsutrymmet med de stora möjligheterna. En perfekt yta som förvarar det mesta, allt från trädgårdsredskap, krukor, blomjord, frö, blomkrukor och grillkol.

Nedan en redskapsbod i plåt från Harald Nyborg. Om denna redskapsbod : Tillverkad av profilerad stålplåt med träutseende. Plåten är 100% galvaniserad och genomgått en ytbehandling som gör den nästan underhållsfri. Skjulet levereras med extra förstärkta dubbla skjutdörrar. Levereras i lättransporterad kartong, innehåller samtliga delar samt monteringsanvisningar.

redskapsbodar

Alternativ till monteringsfärdiga redskapsbodar är att själv bygga en redskapsbod i plåt eller i trä. Av samma företag som man kan köpa billiga redskapsbodar kan man också köpa billiga byggvaror för att själv bygga en redskapsbod. Många av de stora företagen som tex. Bauhaus och Byggmax köper in sina redskapsbodar från samma tillverkare men det betyder inte att de har samma priser pga olika saker, tex. kan ett av företagen köra en kampanj på redskapsbodar vilket betyder att man ska besöka flera innan man köper sin redskapsbod.

Köpa redskapsbodar online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer trädgårdsbodar som byggsats online på nätet samt andra bodar som tex. trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar och utedass i trä eller plåt.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Coop Sorselestugan K-rauta

Redskapsbodar

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billiga redskapsbodar i trä och plåt. Av tex. Jula kan man köpa en billig redskaapsbod.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus