Bastufolie

Köpa billig och bra bastufolie online på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man hitta tips på olika billiga och bra bastufolier på nätet.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av bastufolier online på nätet. Börja med och besök stora företag som Byggmax, Bauhasu, Bauhaus, Jula, K-rauta och Bygghemma för att kunna köpa en billig och bra bastufolie.Besök deras hemsidor för att jämföra priser och utbud av olika bastufolier. På Beijer Byggs hemsida kan man läsa om när man behöver använda bastufolie eller inte.

Billig bastufolie

Ett företag som säljer allt från bastubodar till tillbehör till bastu som bastuaggregat och bastubänk är Buahaus. De har också en hel del olika byggvaror att sälja till den som själv tänker bygga en bastubänk, tex. bastufolie. Nedan bilder på två byggvaror hämtade från deras hemsida. Besök deras sida för att se deras sortiment av byggvaror och bastufolie. Nedan till vänster en bastufolie Icopal 0.08x1200 mm x 25 m. Byggfolie av HD-polyeten. Transparent. Till höger bastupanel av gran med fasade kanter och synlig kvist. Används för vägg och takbeklädnad i bastu och är speciellt anpassad till att klarar de påfrestningar som fuktförändringar och temperaturväxlingar som sker i en bastu.

bastufolie bastufolie

Besök ett företag som heter Bastupunkten som tillverkar och säljer en hel bastutillbehör som en bastubänk. Man kan också köpa byggmaterial för att bygga en bastu, tex. bastufolie. Nedan till vänster en bastufolie i aluminium hämtad från deras hemsida. Om denna bänk : Aluminiserad bastufolie består av papper, polyetenplast och aluminium. Bredd 1,25 m, längd 24 m, totalt 30 m2. Arbetstemperatur -30 till +210 grader. Detta är den bästa bastufolien som finns och den reflekterar tillbaka värmen och har barriärer som stoppar både fuktvandring och luktvandring. Eftersom aluminium och polyeten är laminerat på papper blir den lätt att arbeta med, tillräckligt styv för att vara lätt att sätta upp och inte trassla ihop, går bra att fästa med häftpistol. Du behöver normalt sett inte ha någon luftspalt mellan bastupanel och folien. dock behöver du ha en luftspalt mellan bastuns vägg och en kall yta typ en källarvägg. Det viktiga är att bastun dagen efter bastubad är så torr att du kan gå in i strumplästen.

bastufolie

Ett stort och välkänt företag är Byggmax som säljer bastubodar, bastuaggregat, bastubänk och andra tillbehör till bastu samt byggmaterial av olika slag för den som tänker bygga en bastubänk på egen hand, tex. bastufolie. Nedan bilder hämtade från deras hemsida. Om den vänstra bilden : Bastufolien skyddar väggens isolering från fukt och bidrar till att ventilationen fungerar på rätt sätt. Bastufolien tål hög temperatur under begränsad tid vilket gör den idealisk att använda i en bastuvägg. Montering : Folien ger en återreflektion av värme samtidigt som den håller isoleringen på plats och därmed skapar önskad luftspalt bakom panelen. Folien fästs horisontellt mellan regel och spikläkt, vanligtvis med häftklamrar. Ett lagom avstånd mellan dessa är 100 mm. Skarvar i folien bör överlappa varandra med 100-200 mm. Om den högra bilden : Bastupanel Tylö. Bastupanel av högsta kvalitet! Panelen passar perfekt ihop med våra massiva bastulavar från Tylö. 45 mm mineralisolering rekommenderas bakom bastupanelen.

bastufolie bastufolie

Köpa bastufolie online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer byggmaterial av olika slag tex. bastufolie vid byggandet av bastu.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Bastupunkten Ikea K-rauta

Bastufolie

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa en färdig bastubud med olika tillbehör som snygg och billig bastubänk, samt köpa olika byggvaror för att bygga bastu tex. bastupanel och bastufolie.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus