Verktygsbod

Köpa ny eller begagnad verktygsbod i trä och plåt online på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man köpa en friggebod eller redskapsbod att använda som verktygsbod.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av verktygsbod, friggebod och redskapsbod och andra bodar i trä och plåt att använda till en verktygsbod. Man kan köpa monteringsfärdiga verktygsbodar som byggsats online på nätet av tex. Byggmax, Harald Nyborg, Bauhaus, Jula, Coop och Bygghemma. Det är monteringsfärdiga verktygsbodar man köper som en byggsats. Du kan också köpa byggmaterial för att själv bygga verktygsbod i trä eller plåt. På nätet kan man hitta ritning på att bygga en verktygsbod.

Billig verktygsbod

Ett av många företag som säljer billiga verktygsbodar är Byggmax. Nedan bilder på en billiga verktygsbodar som byggsats hämtade från deras sida. Om verktygsboden till vänster : Praktisk verktygsbod för förvaring för din gräsklippare, trädgårdsredskap, verktyg eller varför inte din cykel. Förrådsboden är obehandlad och måste grundoljas, grund- och täckmålas innan användning. Levereras i byggsatser som du själv monterar med hjälp av utförliga monteringsanvisningar. Om verktygsboden till höger : Verktygsbod Grinda är ett rymligt och smart förvaringsutrymme som med sina 15 kvadratmeter rymmer allt från cyklar, verktyg och barnvagnar till gräsklippare och trädgårdsredskap. Allt skyddat från vädrets makter. Dubbelporten gör det enkelt att komma in och ut, så att du lätt kan utnyttja hela förrådet.

verktygsbod verktygsbod

Man kan bygga en verktygsbod med löst byggmaterial eller bygga verktygsboden som en byggsats och det finns många som kan förse en med både monteringsfärdig verktygsbod eller instruktioner för att själv bygga verktygsboden. Förrådsboden nedan till höger är från sidan gds.se. Att läsa om denna verktygsbod : Det speciella med vårt skjul är att det har takfönster. På båda sidor av nocken har vi lyft upp taket en bit och lagt glas som tak och dessutom satt glas på sidorna upptill.

verktygsbod

Ett stort företag som endast finns på nätet är Bygghemma. Bygghemma har ett stort utbud av bodar av olika slag som trädgårdsbodar, trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar, vedskjul, verktygsbodar utedass och andra bodar i trä och plast. Nedan bilder på 2 av deras förrådsbodar som också kan användas till verktygsbodar som de säljer är monteringsfärdiga verktygsbodar som levereras som byggsats. Under bilderna kan man i texten läsa om dessa förrådsbodar.

vedbodar vedbodar

Om dessa förrådsbodar ovan. Om den vänstra förrådsboden : Denna verktygsbod med utstickande tak där det bildas ett extra utrymme på 3,5 kvadratmeter. Detta utrymme är perfekt lämpat för ved, verktyg eller cykelförvaring med mera. Om den högra verktygsboden : Jabos minsta Svenstorpsförråd levereras med färdigspikade stommar, svansjöpanel och färdiga gavelspetsar. Panelen spikar du själv upp i samband med monteringen. Smart paketerat för smidig transport.

Alternativ till att köpa en färdig verktygsbod som byggsats kan vara att bygga en verktygsbodar med lösvirke. På sidan Vi i villa kan man läsa sig till hur man kan bygga en vedbod, vedförråd, verktygsbod eller vedskjul. Här finns instruktion och ritning på att bygga en verktygsbod. Bilden nedan till vänster är hämtad från deras sida.

bygga vedbod

Alternativ till monteringsfärdiga verktygsbodar som byggsats är att själv bygga en verktygsbod, redskapsbod, förrådsbod eller friggebod i plåt eller i trä. Av samma företag som man kan köpa billiga verktygsbodar kan man också köpa billiga byggvaror för att själv bygga en verktygsbod. Många av de stora företagen som tex. Bauhaus och Byggmax köper in sina verktygsbodar från samma tillverkare men det betyder inte att de har samma priser pga olika saker, tex. kan ett av företagen köra en kampanj på vedbodar vilket betyder att man ska besöka flera innan man köper sin verktygsbod.

Köpa verktygsbod online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer förrådsbodar och vedbodar som byggsats online på nätet samt andra bodar som tex. trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, verktygsbodar och utedass i trä eller plåt. Av tex. Jula och Bauhaus kan man köpa en billig verktygsbod som byggsats.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Coop Gds K-rauta

Verktygsbod

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billiga verktygsbodar i trä och plåt. Av Bauhaus och Byggmax kan man köpa en billig verktygsbod som byggsats.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus